Web Analytics Made Easy - Statcounter

در عصری که با شتاب دنیای دیجیتال همه چیز مسیر خود را طی می کند شاید انتظار برای دریافت یک کارت پستال از یک سوی کشور به سوی دیگر آن و حتی از کشوری به کشور دیگر بی معنا به نظر رسد!!!

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست؛ در میان گنجینه خاطرات هر یک از ما، قاب های کوچک مصوری وجود دارد که از ارزش خاصی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاب هایی که با دست نوشته و امضایی که بر آن حک شده دنیایی حس خاطره انگیز را به روی ما می گشاید. حس شیرین و لذت بخشی که با هیچ چیز قابل قیاس نیست. حس نوستالژیکی که در کلام نمی گنجد.
این قاب های پر احساس همان کارت پستال هایی است که پیش ترها در هر مناسبتی همه خواهانش بودند. این روزها متاسفانه سنت دیرینه استفاده از کارت‌ پستال به طور چشمگیری نزد جامعه ایرانی به ویژه نسل جدید رنگ باخته است. با وجود این که جذابیت کارت پستال و خاطره آن در ذهنیت تاریخی تک تک مردمان سرزمینی که مهد فرهنگ و تمدن بوده نقش بسته ولی به علت مشغله های زندگی کنونی و تعدد ارتباطات، بازار این آثار جذاب هنری از رونق افتاده است. در واقع یکی از علل مهجور ماندن این قاصدان کاغذی که جاذبه های طبیعی، افتخارات ملی، فرهنگ و سنن بومی و وقایع تاریخی را به رخ می کشید، هجمه فناوری های نوین ارتباطی است که تمامی ابعاد زندگی را به سیطره خود درآورده و فرهنگ مکاتبه و نامه نگاری نیز از آن در امان نمانده و کم کم ارسال نامه و کارت پستال واقعی به دست فراموشی سپرده شده است.
در عصری که با شتاب دنیای دیجیتال همه چیز مسیر خود را طی می کند شاید انتظار برای دریافت یک کارت پستال از یک سوی کشور به سوی دیگر آن و حتی از کشوری به کشور دیگر بی معنا به نظر رسد!!!
به سردی گراییدن این رسم پسندیده قدیمی در کشوری که همیشه از نظر مهرورزی و نوع دوستی زبانزد بوده غم انگیز است؛ باید باور کرد که نامه، نامه نگاری و کارت پستال همواره روابط انسانی را تعمیق بخشیده و گرمی و عواطف و احساسات را به گیرنده انتقال می دهد. هر کلامی که بر آن نقش می بندد در ورایش هزار حس زیبا نهفته است که گیرنده آن را دریافت و درک می نماید.
بیایید فرصت را مغتنم شمرده و به منظور حفظ این آثار ارزشمند و پاسداری از فرهنگ و آیین سرزمین باستانی مان ایران، به کسانی که تعلق خاطر داریم با ارسال کارت پستال مناسبت ها را تبریک بگوییم و به گنجینه خاطرات آنها بپیوندیم؛ در عصری که همه چیز بوی فناوری می دهد خاطره شدن کار آسانی نیست، خاطره جاودانی که در ذهن آیندگان همیشه به یادگار خواهد ماند. بیایید باور کنیم که هنوز کارت پستال حرفی برای گفتن دارد!!!

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارت پستال همه چیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • ببینید | بحران‌های شما برای ما خاطره شده...
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • رامون کالدرون: هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که رئال مادرید، کار آسانی برابر بایرن مونیخ خواهد داشت
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • قصه درخشان کاپیتان تیم ملی 18 ساله شد
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی